About fri-og-frank.com

My collaborators and I have many years of outdoors practise, foodserving and working with tourist.

Frank J. Persheim Langseth

Guide / manager

I am educated as a teacher in science, mathematics and outdoors guide. My guide education have focus on guiding people in the outdoors and in different environment. I have experience with outdoor living year around and I always travel safe. Safety is one of the highest priority for me.We will always travel as a group and the pace shall be regulated after the slowest in the group. 

 

Det er bare når jeg er ute i naturen at jeg føler meg fri. Fri fra det daglige med jobb og plikter som man har i samfunnet. Jeg er ikke alene om dette. Vi er mange "Weekend Warriors" som har det slik. Jakt, fiske og friluftsliv er noe som har fulgt meg siden jeg startet mine første ustøe skritt i skogen med foreldrene mine. Dette livet har vært med meg hele tiden etter den tid. Om turen går til fots, truger,langrennski eller telemarkski så gir det meg det jeg trenger for å tikke rundt.

Blogg

Trivselen er like stor til havs som til fjells. Krabbefiske eller kaffekoking. Jakt eller fiske. Jeg elsker tur. Korte turer som lange turer. Jeg har hatt ungene med på overnatting i telt, gapahuk og under åpen himmel. Det å leve "primitivt" gjør at jeg føler meg i live og setter mer pris på hva jeg har. Jeg ser ofte etter spor av dyr i naturen. En dag på ski eller truger i nysnø på sporjakt er en opplevelse for seg selv. Grunnene til at man drar på tur er så mangt. Denne siden tar for seg noe av det man kan gjøre i naturen. Her vil du kunne se hva jeg og min familie har gjort, samt noen andre av de jeg drar på turer med. Siden er mest myntet for den gjevne friluftsutøver med og uten familie. Håper du liker siden og vil følge denne. Bruk rss-feed øverst på siden så blir du oppdatert automatisk.

Legg gjerne igjen noe i gjesteboka.

God tur.

 

 

Frank.